Peacekeeper, het avontuurlijke spel van het War Heritage Institute

Speel mee met Peacekeeper en win een leuke prijs!

Op 21 juli 2017 is het Nationale Feestdag en …. Feest in de Warande. Peacekeeper, het avontuurlijke spel van het War Heritage Institute (WHI), is weer van de partij!

Speel mee en beleef hoe Defensie zijn militairen traint vooraleer op vredesmissie naar het buitenland te vertrekken.

Kom naar stand nr 22 van het WHI. Het avontuur begint al bij je inschrijving.  Met een marsbevel in de hand en een camouflagepet op het hoofd ga je op missie. Uit een heleboel animaties van Defensie kies je 7 uit te voeren opdrachten!

Je beloning

Heb je het hele parcours afgelegd? Bij de finish krijg je een diploma ‘Peacekeeper Veteraan’ en een helm … en doe je mee aan een tombola.

Win één van de leuke prijzen

Peacekeeper sluit de spannende dag af met een tombola. Ben je tussen 8 en 12 jaar. Win dan één van de twee vluchten in een militaire helikopter. Ben je tussen 13 en 16 jaar. Win dan één van de twee smartphones Samsung Galaxy J3.

Ben je één van de winnaars? Dan brengt Peacekeeper je snel per SMS op de hoogte!

Dus afspraak op 21 juli 2017 tussen 10 en 19 uur!

Schrijf in aan stand nr 22 – War Heritage Institute
Coudenberg – 1000 Brussel    

Ga zeker naar de stand van het War Heritage Institute

Op de stand nr 23 van het War Heritage Institute in het Warandepark valt heel wat te beleven. Je leert er heel wat over de Eerste Wereldoorlog, de Dienst Oorlogsgraven en Dovo, de ontmijningsdienst van Defensie. Er zijn heel wat collectiestukken uit de Eerste Wereldoorlog te bekijken. Zo krijg je een idee over wat de Belgische troepen zoal gebruikten tijdens de loopgravenoorlog in West-Vlaanderen en aan het oostfront in het Keizerlijk Rusland.

Peacekeeper is een gezamenlijk initiatief van het War Heritage Institute en Defensie in samenwerking met het Nationaal Geografisch Instituut en het Fort van Breendonk.