Peacekeeper, het avontuurlijke spel van het War Heritage Institute

Speel mee met Peacekeeper en win een leuke prijs!

Op 21 juli 2018 is het Nationale Feestdag en …. Feest in de Warande. Peacekeeper, het avontuurlijke spel van het War Heritage Institute (WHI), is weer van de partij!

Speel mee en beleef hoe Defensie zijn militairen traint vooraleer op vredesmissie naar het buitenland te vertrekken.

Kom naar stand nr 14 van het WHI. Het avontuur begint al bij je inschrijving. Met een marsbevel in de hand en een camouflagepet op het hoofd ga je op missie. Uit een heleboel animaties van Defensie kies je 7 uit te voeren opdrachten!

Reglement

Je beloning

Heb je het hele parcours afgelegd? Bij de finish krijg je een diploma ‘Peacekeeper Veteraan’ … en doe je mee aan een tombola.

Win één van de leuke prijzen

Peacekeeper sluit de spannende dag af met een tombola. Ben je tussen 8 en 12 jaar. Win dan één van de twee vluchten in een militaire helikopter. Ben je tussen 13 en 16 jaar. Win dan één van de twee hippe smartphones.

Ben je één van de winnaars? Dan brengt Peacekeeper je snel per SMS op de hoogte!

Dus afspraak op 21 juli 2018 tussen 10 en 19 uur!

Schrijf in aan stand nr 14 – War Heritage Institute
Coudenberg (naast het Magritte Museum) – 1000 Brussel    

Bezoek ook het historisch detachement van het War Heritage Institute

Na het nationaal défilé tref je vanaf 17.30 uur het Historisch detachement van het War Heritage Institute aan in het Warandepark. Zo zie je hoe het Belgische leger er uit zag tijdens het eindoffensief in 1918. Met ….. 150 figuranten en een hele reeks originele en replica voertuigen zoals een Britse Mark IV-tank en een pantserwagen Lanchester.

Bekijk het parcours en kies 7 oprachten

 

Peacekeeper is een gezamenlijk initiatief van het War Heritage Institute – samen met één van haar sites, namelijk het Fort van Breendonk – en Defensie in samenwerking met het Nationaal Geografisch Instituut.